Nyheter

Nu har föreningen en ny hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

 

Nu inför vi matavfallssortering av våra sopor i föreningen. På det sättet spar vi ca 30 % på minskad hämtning av övriga hushållssopor, matavfall är nämligen gratis hämtning på, och vi bidrar till en hållbarare värld. Däröver har Stockholms stad signalerat att de snart kommer göra detta obligatoriskt liksom många andra kommuner i Sverige, så här är vi lite före.

Du som hushåll eller hyresgäst i föreningen får i dagarna hämta ett kit med speciella matavfallspåsar och en hållare att ställa eller montera på exempelvis en skåpdörr. Här slänger du allt matavfall och rester (dvs allt organiskt) och påsarna lägger du sedan i de speciella bruna behållarna i soprummet.

Övriga hushållssopor gör du som vanligt med, dvs lägger i de befintliga blåa eller gröna behållarna i soprummet. Viktigt är att inte lägga övriga hushållssopor i de bruna behållarna, då töms inte dessa.

Kör igång direkt nu med din sortering, så att vi tillsammans får till besparingarna och sparar på miljön.

Nya matavfallspåsar kommer finnas att plocka med sig från soprummet.

Tömning av matavfallsbehållarna görs en gång per vecka, med start nästa vecka (27).

Se mer info om matavfall hos Stockholms stad: Sortera rätt

Här går vi igenom hur du lägger in information så att hemsidan är klar för lansering.

 

Skriv in namn på ledamöter
Ladda upp stadgar och årsredovisning

 

Den här sektion döljs vid uppstart av abonnemang. Kontakta oss på  för uppstart.